Mendels, Josepha - Als wind en rook

Schrijver:
Titel: Als wind en rook
ISBN: 9789029014410
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheden: 1979, 2e druk, 183 pp paperback (kaft krult iets omhoog, verder in goede staat!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Josepha Mendels - Als wind en rook
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 9029014415
2e druk 1979
183 pp paperback
(kaft krult iets omhoog, verder in goede staat!)
Staat van het boek: 7.5

Een half-joodse vrouw beschrijft haar ongelukkige huwelijk met een oudere zeer orthodoxe jood. Zij was niet verliefd op hem, maar trouwde om haar vader met zijn eeuwige gepraat over de bankrekening te ontvluchten en omdat zij door een christenman op wie zij verliefd is, wordt afgewezen. Zij tracht haar man te respecteren en te volgen, zich alle Joodse rituele gebruiken eigen te maken, maar zij gaat zo gebukt onder zijn tirannie, zijn bigotte geloof en zijn schuldcomplex, dat zij alleen nog voor haar beide, door hem niet gewenste dochters leeft. Een aangrijpend, intens triest verhaal over de burgerlijkheid en de kilheid in een joods gezin in de vooroorlogse jaren. Kleine druk.
(Biblion recensie, Redactie..)

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mendels, Josepha - Als wind en rook Mendels, Josepha - Als wind en rook Mendels, Josepha - Als wind en rook

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.