Vrijhof, Yvonne - Hoofd in de wolken. Voeten in de aarde. Inzic

Schrijver:
Titel: Hoofd in de wolken. Voeten in de aarde. Inzichten uit de natuur.
ISBN: 9789082680904
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Heks en Kruid, IJmuiden
Bijzonderheden: Paperback, 2017, 154 blz. Met tekeningen.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is tot stand gekomen door wandelingen van de auteur in de natuur. Als zij in de natuur vertoeft, krijgt zij 'spirituele' inzichten of worden er dingen zichtbaar. De auteur is van kinds af aan sterk verbonden met de natuur. Na een druk bestaan, raakt zij het contact met de natuur kwijt en gooit zij op 23-jarige leeftijd het roer om Ze zet koers naar innerlijke verrijking om weer iets moois van haar leven te gaan maken. Hierbij is de Natuur haar leidraad.

Het boek is een absolute aanrader voor iedereen die openstaat voor de boodschappen en inzichten die de natuur ons kan geven maar graag met de voeten op de aarde blijft staan. De auteur schrijft spiritueel maar ook heel aards; een prachtige combinatie! Zodra je het boek ter handen neemt wil je het niet meer wegleggen.

De illustraties die ter afstemming op de verhalen zijn gemaakt maken het boek nog levendiger.

Dit is geen Kruidenboek, maar een boek die verhalen verteld over de belevenissen van de auteur een jaar rond geschreven, meegaan in het ritme van de Jaarcirkel.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vrijhof, Yvonne - Hoofd in de wolken. Voeten in de aarde. Inzichten uit de natuur.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.