Loyd, Alex - De Healing Code Ontdek het geheim van gezondheid

Schrijver:
Titel: De Healing Code Ontdek het geheim van gezondheid
ISBN: 9789021805344
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: 2011 1e druk / paperback / 284 pag. / 455 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Stel je voor dat er een pil bestaat tegen alle mogelijke ziekteverschijnselen, tegen relatieproblemen en tegen blokkades op weg naar succes. Die zou je toch direct kopen? Alex Loyd biedt met De Healing Code een boek aan in plaats van pillen.
Op overtuigende en inspirerende wijze en aan de hand van talloze praktijkvoorbeelden laat Loyd je kennismaken met de zeven geheimen van het leven, van gezondheid en welbevinden. Pak de stress aan. Maak iedere dag zes minuten vrij voor zijn methode en leer hoe je je eigen lichaam en geest kunt beïnvloeden - zonder één enkele pil.
Alex Loyd heeft psychologie en natuurgeneeskunde gestudeerd. Twaalf jaar lang zocht hij naar een middel dat zijn vrouw van haar chronische ziekte zou kunnen genezen. Uiteindelijk ontdekte hij het geheim van gezondheid. Deze ontdekking leidde tot het schrijven van dit boek. De Healing Code is een enorm succes in Amerika.
Recensie(s)
Het boek is gebaseerd op het 'Healing Codes'-systeem betreffende zelfgenezing en geeft uitleg over de essentiele aanpak van fysieke en psychische problemen. Uit onderzoek kan worden opgemaakt dat in het bijzonder onbewuste stress voor 95% de veroorzaker is van lichamelijke en geestelijke klachten. Het boek is gesplitst in een theoretisch deel waarin de esoterische geheimen van het leven, gezondheid en welvaart worden uiteengezet en een praktisch deel over de resultaten van de 'Healing Code', die alles in zich heeft om de bron van problemen aan te pakken. De Code omvat vier genezingscentra rondom het hoofd, die corresponderen met de belangrijkste regelcentra voor elke cel in het lichaam. De auteurs van dit werkboek geven uitgebreid aan dat een belangrijke drijfveer bij het uitdragen van hun missie de hulp van God is. Het genezingsprogramma wordt gedragen door hun geloofsovertuiging. Het intrigerende boek bevat een groot aantal voorbeelden uit de praktijk van het werken met de 'Healing Code'. Met register.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loyd, Alex - De Healing Code  Ontdek het geheim van gezondheid Loyd, Alex - De Healing Code  Ontdek het geheim van gezondheid Loyd, Alex - De Healing Code  Ontdek het geheim van gezondheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.