Kurt Tucholsky - Jeroen Brouwers - Rheinsberg, een plaatjesboek

Schrijver:
Titel: Rheinsberg, een plaatjesboek voor verliefden. Vertaling Jeroen Brouwers. Nawoord Chris van der Heijden. [GESIGNEERD door BROUWERS]
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht: Kwadraat, 1986.
Bijzonderheden: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
199 x 125 mm. Ingenaaid. 104 p. Eerste druk. Met origineel buikbandje (gevouwen). Ex librisstempel op pagina (1): ‘RS [= René Stoute]’.

Opdracht van de vertaler, Jeroen Brouwers, aan zijn vriend, collega, ‘literaire zoon’ René Stoute in balpen op de titelpagina: ‘voor René, | mede namens Kurt Tucholsky | Jeroen | Exel, 19.iv.1986’.

Behalve brieven (zie Kroniek van een karakter) wisselden Brouwers en Stoute ook boeken uit. Over de vriendschap tussen beide schrijvers: David de Poel, ‘”Een jongen die wat te zeggen heeft”. De vriendschap tussen Jeroen Brouwers en René/Renate Stoute’, in: De Parelduiker, jaargang 25, aflevering 3 (2020).
Verder lezen

Artistiek Bureau

Logo Artistiek Bureau

Meer boeken, meer afbeeldingen op artistiekbureau.com

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kurt Tucholsky - Jeroen Brouwers - Rheinsberg, een plaatjesboek voor verliefden. Vertaling Jeroen Brouwers. Nawoord Chris van der Heijden. [GESIGNEERD door BROUWERS]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Artistiek Bureau

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Artistiek Bureau
  • Na uw bestelling ontvangen u en Artistiek Bureau een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Artistiek Bureau vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Artistiek Bureau kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.