la Faille, Hans - Showbizz blues

Schrijver:
Titel: Showbizz blues
ISBN: 9789071359552
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 2012, paperback.224 pag. Boek is nieuw.
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Het jochie Hans la Faille(1946) hoort s'avonds onder de wol op zijn radiootje Art Blakey tekeer gaan en weet het zeker: hij moet ook drummer worden. La Faille maakt furore in Blues Dimension, Sweet d'Buster, Cyril, Flavium en Muskee Gang en speelt met gelouterde muzikanten als Rob Hoeke, Jan Akkerman, Rein de Graaff en Wim Overgaauw. Status ontleent La Faille vooral aan zijn tijd bij Cuby + Blizzards (1969-1972 en 1996-2011). Het zijn mooie tijden - met tegenslagen. In 2001 maakt jeugdvriend Herman Brood een eind aan zijn leven, tien jaar later overlijdt bluesbrother Harry 'Cuby' Muskee aan kanker.
In dit boek blikt Hans la Faille terug op zijn jeugd met Brood in het Zwolle van de jaren vijftig en zestig. Showbizz Blues is een vrijmoedig relaas over vijf decennia gedeeld lief en leed met collega-muzikanten en avonturen on the road.
Johan Derksen, ex-manager van Cuby + Blizzards, begon ooit met zijn vriend Harry Muskee diens memoires te schrijven. Die zijn nooit gepubliceerd. In dit boek, als eerbetoon aan Cuby, een korte samenvatting.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

la Faille, Hans - Showbizz blues la Faille, Hans - Showbizz blues

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.