Bommels, B. - De politie in Nederland / opboksen tegen misdaad

Schrijver:
Titel: De politie in Nederland / opboksen tegen misdaad en geweld
ISBN: 9789050186193
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2003. 303pp. Boek is ongelezen, in perfecte staat!
Prijs: € 8,75
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Nederland is een van de onveiligste landen van de westerse wereld geworden. De politie heeft veel van haar gezag verloren. Het publiek wil meer ‘blauw’ op straat zien. Oplossingspercentages van de almaar stijgende misdaad blijven laag.
De politie in Nederland belicht hoe de politieorganisatie in elkaar zit en hoe zij werkt. Alle facetten komen aan bod: van noodhulpsurveillance die via satellietverbindingen in contact staat met de centrale meldkamer tot het recherchewerk met DNA-onderzoek, van arrestatieteams en agenten als lijfwacht met zwaar wapentuig tot en met de positie van de vrouw bij de politie en cruisende homo-agenten.
De politie is een fascinerende wereld die tamelijk gesloten is en zich niet gemakkelijk laat kennen. Bert Bommels drong erin door en schreef dit unieke handboek, zowel voor de politie zelf als voor het algemene publiek.
Bert Bommels is journalist en was lange tijd redacteur van Het Parool en Elsevier. Hij heeft bijzondere vakkennis met betrekking tot het politiewerk.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bommels, B. - De politie in Nederland / opboksen tegen misdaad en geweld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.