Koopmans van Boekeren, R. - Kappipo

Schrijver:
Titel: Kappipo
Taal: Nederlands
Uitgever: Leiden, A.W.Sijthoff, 1871
Bijzonderheden: Gebonden in een bruine linnen stempelband. Vergulde ornamenten in zwart kader op het voorplat en grotendeels weggesleten titel en ornamentjes op de rug. Rug boven- en onderaan wat versleten.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Illustraties:
Litho's van G.J.Bos & Co. Titelprent: portret van de jonge schrijver, ongeveer 8 jaar oud toen hij de eerste met pen en inkt geschreven versie opstelde en ongeveer 10 jaar oud bij het schrijven van de volledige bewerking in 3 delen. 3 Paginagrote gekleurde litho's met een scène uit de tweede versie. Het handschrift bevat een aantal tekeningetjes tussen de geschreven tekst.

Inhoud:
Een afwisselend boek. Samengesteld uit 5 afdelingen. Het begint met een Voorrede van de uitgever van het verhaal: de latere productieve schrijver R.Koopmans van Boekeren. Dan volgt Iets over den Schrijver van Kappipo door dezelfde uitgever annex schrijver. Het 3de deel (pp 33- 81) is een facsimile van het handschrift van de eerste versie van het verhaal: Lotgevallen van de kleine Kappipo. Daarop volg de tweede volledige bewerking van dit verhaal in 3 delen. Tot slot: een Bijvoegsel bij het derde deel van Kappipo. In de compositie van dit boek staat de eerste versie van het verhaal centraal tussen 4 omringende afdelingen in letterdruk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koopmans van Boekeren, R. - Kappipo Koopmans van Boekeren, R. - Kappipo Koopmans van Boekeren, R. - Kappipo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.