Koopmans van Boekeren, R. - Nog wat knutselwerk

Schrijver:
Titel: Nog wat knutselwerk
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Jan Leendertz & Zoon, 1890
Bijzonderheden: Gebonden in een rode linnen stempelband met ornament op het vooplat in groen, zwart en goud. Op het achterplat een stempel met de naam van de binder. De rug is wat versleten en verschoten. Het papier van het boekblok is wat vergeeld.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Inhoud:
Bundel van 7 verhalen. Vervolg op de in 1860 onder pseudoniem Frans Tinarlo geschreven Knutselwerk-schetsen. Koopmans van Boekeren was predikant en maakt deel uit van een groep Nederlandse schrijvers als C.E. van Koetsveld die vertelden over de belevenissen van eenvoudige mensen op het platteland. Het eerste verhaal is een ingewikkelde kluwe van mensen en omstandigheden naar aanleiding van een albumvers van Bilderdijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koopmans van Boekeren, R. - Nog wat knutselwerk Koopmans van Boekeren, R. - Nog wat knutselwerk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.