Augustina, Nathalie, De Ruiter, Robin - Nathalie: Bekentenissen

Schrijver:
Titel: Nathalie: Bekentenissen van een topmodel / De duistere kant van de mode-industrie - Monarch mind control, slavernij en seksueel misbruik
ISBN: 9789079680788
Taal: Nederlands
Uitgever: Mayra Publications
Bijzonderheden: 2019, 235pp, paperback
Beschikbaar: 990 exemplaren
Prijs: € 23,06
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Toen het Nederlandse topmodel Karen Mulder in 2001 uit de school klapte over ernstige misstanden in de mode-industrie, waren de reacties onbarmhartig: waandenkbeelden, verzinsels, kwaadsprekerij! Ze belandde in een psychiatrische inrichting. Maar toen kwam #MeToo en ging de beerput volledig open. Zouden de verhalen van Karen dan toch waar zijn?

Volgens ex-topmodel Nathalie Augustina, die nu op haar beurt de stilte verbreekt, is het allemaal nog erger dan we misschien denken. Véél erger. Dit boek vertelt het verhaal van topmodel Nathalie, gevierd voor haar opvallende fysieke schoonheid. Zij deed mee aan belangrijke mode- en sieradenshows voor Dior, Cartier, Issey Miyake, Chanel, Kenzo, Armani, Comme des Garçon en vele andere beroemde ontwerpers. Ze werd ook geboekt door Diners Club voor luxueuze modecatalogi, die exclusief worden gemaakt en alleen beschikbaar zijn voor de superrijken van deze wereld.

In 1986 werd zij door de Helmut Kohl, Kanselier van Duitsland uitgekozen en geboekt als de mascotte voor de CDU-campagne van dat jaar.

Nadat Nathalie als topmodel de aandacht had getrokken van hooggeplaatste politici, magnaten, beroemde acteurs zoals Keanu Reeves en zangers als Julio Iglesias, Jeffrey Epstein, leden van sommige van de rijkste families van deze wereld en leden van koningshuizen, werd ze geregeld gedrogeerd voor seksfeesten van de elite en verkracht door velen van hen.

Eén van de meest controversiële aspecten van dit boek is dat er namen in genoemd worden van daders. Bekende namen.

Een verhaal uit de diepste kelders van menselijke verdorvenheid. Een verhaal ook van de veerkracht van een vrouw die de moed had om op te staan. Telkens weer…

Velen denken dat fotomodellen een leven vol glamour leiden. In dit boek zult u ontdekken dat niet alles glamour en roem is. In de mode-industrie zijn er vele gevaren. Het is erg gevaarlijk voor jonge meisjes en jongens om deel uit te gaan maken van de modewereld. Er is niemand die hen beschermd. Na het lezen van dit boek zult u begrijpen dat modellenbureaus niet vertrouwd kunnen worden. Zij zijn de laatste die de modellen in bescherming nemen. De meeste modellenbureaus zijn niets minder dan bordelen, en boekers zijn hun pooiers. Modellen worden geslagen, hun gezichten met een mes bewerkt of ze worden vermoord wanneer ze de waarheid durven te vertellen. Velen van hen sterven door een val van een balkon of onder andere mysterieuze omstandigheden. Andere modellen verdwijnen spoorloos voordat zij de kans krijgen te vertellen wat er achter de schermen plaatsvindt.
Verder lezen

Mayra Publications

zakelijk

Mayra Publications uit Enschede

BESTELLINGEN VOORAF BETALEN DIRECT OP DEZE WEBSITE
In Nederland komt het steeds vaker voor dat mensen een boek bestellen, het lezen en het vervolgens terugsturen met het verzoek om terugbetaling. Als reden wordt meestal opgegeven: “het boek voldoet niet aan de verwachtingen”.
Hierdoor zien wij ons genoodzaakt geen geld terug te betalen voor gelezen of beschadigde boeken.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Augustina, Nathalie, De Ruiter, Robin - Nathalie: Bekentenissen van een topmodel / De duistere kant van de mode-industrie - Monarch mind control, slavernij en seksueel misbruik

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mayra Publications

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Mayra Publications
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Mayra Publications
    Kamer van Koophandel nummer: 82074747
    NL003638334B36
    https://www.mayrapublications.eu
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mayra Publications een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mayra Publications vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Mayra Publications kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.