Meijel, Sun van - Yoga. Het spel van beweging en verstilling.

Schrijver:
Titel: Yoga. Het spel van beweging en verstilling.
ISBN: 9789021540511
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2003, 3e druk. Paperback, 143pp. Illustraties: Sytske van Gilse. (geplastificeerd)
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een boek over yoga voor deze tijd! In heldere taal en met eenvoudige oefeningen biedt dit boek een vorm van yoga die aansluit bij onze manier van leven. Yoga is dé manier om in harmonie met jezelf en je lichaam te leven. Deze vorm van yoga is praktisch, ontspannend, makkelijk te beoefenen, en bevordert de eenwording van lichaam en geest. Daarbij wordt ook voelbaar dat het lichaam onderdeel is van een groter, kosmisch geheel. Beweging en verstilling zijn in dit 'spel' in voortdurende wisselwerking. De oefeningen in Yoga: het spel van beweging en verstilling worden verduidelijkt door meer dan 250 kleine illustraties.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.