Elma Dalhuijsen-Nuis - De huishoudmanager

Schrijver:
Titel: De huishoudmanager
ISBN: 9789086794607
Uitgever: Roularta media Group
Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,85
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een huishouden runnen is geen eenvoudige opgave, zelfs al gaat het maar om een of twee personen. Je kunt het gerust vergelijken met een bedrijfje bestieren. Je moet inkopen doen, afval verwerken, de administratie doen, budgetteren, schoonmaken, de woning onderhouden, de voorraad beheren want niemand zit graag zonder wc-papier … Kortom, iedereen heeft een businessplan nodig.
Aan skills ontbreekt het ons niet. We jongleren met de laptop of de tablet. Internet heeft voor ons geen geheimen. Twitter en Facebook gebruiken we quasi argeloos. Maar een huishouden runnen, dat is niet iedereen gegeven … Ja, de boekwinkels liggen vol kookboeken en je kunt de tv niet aanzetten of er loopt een kookprogramma. Je moet bij wijze van spreken van Mars komen om niet een beetje te kunnen kokkerellen.
Helaas omvat een huishouden veel meer dan op tijd en stond een warme schotel op tafel deponeren. Muggen, motten, mieren, muizen en schimmels mogen het huis niet overnemen ten gevolge van een gebrek aan hygiëne. De deurwaarder mag niet geregeld op de stoep staan wegens onbetaalde rekeningen. Handig is verder een elementaire kennis van verzekeringen, belastingen, budgettering, brand- en inbraakpreventie, wassen en strijken, timemanagement, etiquette, EHBO, het onderhoud van elektrische apparaten …
Huis-houden heeft niet alleen te maken met de hiervoor opgesomde praktische zaken, maar valt ook niet los te koppelen van ons emotionele en geestelijke leven.
Hoe kom je tot een geslaagd samenWONEN en samenLEVEN?
Tante Kaat geeft al meer dan 20 jaar haar GOUDEN RAAD op radio, televisie en in tijdschriften. Al haar boeken zijn stuk voor stuk bestsellers. In totaal gingen er al meer dan 750.000 stuks van over de toonbank! Door eigen ervaring en via de talrijke contacten met specialisten, kijkers, luisteraars en lezers heeft zij een enorm archief opgebouwd. Al deze kennis wil zij graag met je delen, zodat ook jij een Superhuisman of Superhuisvrouw kunt worden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Elma Dalhuijsen-Nuis - De huishoudmanager