Marjolein Rikmenspoel - Spirituele Intelligentie

Schrijver:
Titel: Spirituele Intelligentie
ISBN: 9789069636542
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: Jaartal: 2005 - Druk: 1e druk - Staat: Goed - Enkele gebruik-/opslagsporen; Hoekje(s) licht gebogen; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug; Omslag licht gekruld
Prijs: € 11,70
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Door middel van ons 'spirituele quotiënt' (SQ) bepalen we wat werkelijk bij ons past en of de ene handelwijze zinvoller voor ons is dan de andere. SQ stelt je in staat om een persoonlijke afweging en individuele keuzes te maken, bijvoorbeeld bij het kiezen van een opleiding, een baan of een partner, maar kan ook een grote rol spelen bij keuzes in het bedrijfsleven.

Spirituele intelligentie is namelijk de motor die groei aandrijft. De ontwikkeling van je sq heeft niet alleen effect op jezelf, maar beïnvloedt ook de manier waarop je bezig bent met hobby's, met werk en met de mensen en de wereld om je heen. Door middel van een SQ-zelftest, schrijfoefeningen, meditaties, actuele voorbeelden en persoonlijke verhalen kun je erachter komen wat spirituele intelligentie voor jou persoonlijk betekent en op welke manier je je eigen SQ kunt ontwikkelen om op die manier je volle potentieel te benutten.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marjolein Rikmenspoel - Spirituele Intelligentie