Julien Weverbergh - Museumgids voor antwerpen

Schrijver:
Titel: Museumgids voor antwerpen
ISBN: 9789070876562
Uitgever: Houtekiet, Uitgeverij
Bijzonderheden: paperback 266 pag zgan Antwerpen heeft haar positie als cultuurstad van Vlaanderen voor een deel moeten afstaan aan Gent, maar wat musea betreft is het nog altijd een heerlijke stad. De Museumgids Antwerpen is bovendien op uitzonderlijk originele wij
Prijs: € 39,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Museumgids voor antwerpen Antwerpen heeft haar positie als cultuurstad van Vlaanderen voor een deel moeten afstaan aan Gent, maar wat musea betreft is het nog altijd een heerlijke stad. De Museumgids Antwerpen is bovendien op uitzonderlijk originele wijze in elkaar gezet. Niet alleen zijn alle musea via namen en onderwerpenregister toegankelijk gemaakt, maar ook fungeert dit boek als catalogus. De conservatoren van de musea is gevraagd een omschrijving te maken van hun belangrijke stukken, ook is typografisch aangegeven wat de pronkstukken van elk museum zijn.

EAN 9789070876562 Boek Linkeroevers Uitgevers Nv Julien Weverbergh
Prijs€39,95 Tweedehands
Interne referentie
006
Conditie
Als nieuw
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Julien Weverbergh - Museumgids voor antwerpen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.