Aleid Schilder - Van paradijs naar koninkrijk. Over schuld, kar

Schrijver:
Titel: Van paradijs naar koninkrijk. Over schuld, karma en genade
ISBN: 9789025944735
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 1991, paperback
Prijs: € 0,99
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info: goede staat

André Mulder uit Ommen

Toen mijn vrouw en ik in 2010 een nieuwe woning betrokken spraken we met elkaar af dat het aantal boeken dat we bezaten niet meer zou toenemen. Sindsdien verkoop ik online boeken uit mijn wetenschappelijke bibliotheek (theologie, sociologie, gezondheidszorg, religiestudies, wetenschapsfilosofie) en uit de voorraad thrillers. Ik vind het leuk om te merken dat je andere lezers er een plezier mee kunt doen, soms zelfs als boeken 40 jaar oud zijn.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij André Mulder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met André Mulder
  • Na uw bestelling ontvangen u en André Mulder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van André Mulder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • André Mulder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.