Singer, Isaac Bashevis - De boeteling (Ex.2)

Schrijver:
Titel: De boeteling (Ex.2)
ISBN: 9789029546102
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheden: 1984, 1e druk, 154 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Isaac Bashevis Singer - De boeteling (Ex.2)
(De Arbeiderspers - Amsterdam)
ISBN 9029546107
1e druk 1984
154 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.0

Een rijke joodse Amerikaanse zakenman walgt van het overspelige materialistische leven dat hij leidt. Hij vertrekt naar Israel maar ontmoet daar dezelfde door hem verafschuwde mentaliteit. Hij mist bovendien de ware overtuiging om geheel te gaan leven volgens de strenge joodse wetten en is zodoende weer gedwongen tot veel compromissen. Dan ontmoet hij de leider van een ultra-orthodoxe sekte die een compromisioos leven leidt. Hij trouwt met diens dochter en keert terug tot het ware geloof en de essentie van het leven. In een nawoord neemt schrijver afstand van de argumenten die hij zijn hoofdpersoon in de mond legt om zijn handelwijze te verklaren. Schitterend geschreven, in een zeer beeldend zorgvuldig woordgebruik, toegankelijker dan diverse andere boeken van deze schrijver (Nobelprijswinnaar). Boeiend tot het allerlaatst voor die lezers die zich openstellen voor de vragen rond de essentie van het leven.

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Singer, Isaac Bashevis - De boeteling (Ex.2) Singer, Isaac Bashevis - De boeteling (Ex.2) Singer, Isaac Bashevis - De boeteling (Ex.2)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.