Veeneman-Dietz, Nina, Schutte-Kerckhoff, Noor, Wigmans-Bremers, Mariek

Schrijver:
Titel: Buskruit met EHBO - alles wat je als ouder moet weten bij ziekte of pijn, groot en klein
ISBN: 9789090269566
Taal: Nederlands
Uitgever: Mamamia Publishers
Bijzonderheden: 2017 120pp Paperback / softback
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 1,75 (binnen Nederland)
Meer info:

Flaptekst

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje, zeker waar het kinderen betreft. Wantkinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk en onderzoekend, vaak nog heerlijkzorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en sneller dan het geluid.Bovendien zijn kinderen met nog niet zoveel virussen op hun teller ontvankelijkvoor (kinder)ziekten, om over bacteriële boosdoeners nog maar niet te spreken.Iedere ouder zal zich dan ook moeten voorbereiden op tig bezoekjes aan dehuisarts en op zijn minst één bezoekje aan de Spoedeisende Hulp. Ook alsvitaminecocktails tot het dagelijks menu behoren, je woning 100% kidsproof isen je ogen in je achterhoofd hebt. Eén keer knipperen en ....Buskruit met EHBO is in opdracht van en in samenwerking met KNV EHBO speciaalgeschreven voor alle ouders die weleens in een situatie terechtkomen waarbij hunkind op welke manier dan ook gehavend 'uit de strijd komt' en zijzelf even geenraad weten. Van schaafwond tot verstikking, van blaasontsteking tot kinderziekte,van hapje kerstster tot tekenbeet, van eczeem tot elektriciteitsletsel; al het mogelijklichamelijk ongemak of letsel komt aan bod. Beschreven wordt hoe je het kunt herkennen,hoe je moet handelen en - indien mogelijk - hoe je het kunt voorkomen.Met als doel dat deze informatie het verschil kan maken. Of liever gezegd, dat ouderszelf het verschil kunnen maken. Kortom, hét EHBO-handboek voor iedere ouder.Marieke, Noor en Nina zijn de moeders van in totaal 10 kinderen - met rechtervaringsdeskundigen - en schreven eerder samen de bestseller Buskruitmet Muisjes, Buskruit met Peuters, Help, help, hoera! en D'r op of d'r onder.

Verder lezen

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,95 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten België 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking. De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veeneman-Dietz, Nina, Schutte-Kerckhoff, Noor, Wigmans-Bremers, Marieke - Buskruit met EHBO - alles wat je als ouder moet weten bij ziekte of pijn, groot en klein

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekstra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Dit boek is nieuw
  • U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
  • Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.