Sinetar, M. - Doen wat je hart je ingeeft / en ontdek rijkdom e

Schrijver:
Titel: Doen wat je hart je ingeeft / en ontdek rijkdom en innerlijke kracht
ISBN: 9789062719662
Taal: Nederlands
Uitgever: Synthese Uitgeverij b.v.
Bijzonderheden: 2004, 205pp, voorste pagina wat vlekkerig, verder is het boek in een nette staat!
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
'Dit boek staat vol inspirerende voorbeelden... het is dan ook heel wat aantrekkelijker dan die steriele boeken die je vertellen hoe je miljonair kunt zijn voor je 35ste' - Richard N. Bolles, de auteur van What colour is your parachute?

Een zeer toegankelijke gids waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe we in staat zijn werk te vinden dat volledig bij ons past en waarin kwaliteiten, talenten, verlangens maar ook kennis, vaardig- en kundigheden tot bloei kunnen komen. Marsha Sinetar geeft inzicht in het overwinnen van angsten, in het nemen van kleine risico's om een grote beslissing met veel ingrijpende veranderingen mogelijk te maken met als uiteindelijk resultaat een toename van onze kwaliteiten die ons in staat stellen liefdevolle relaties te ontwikkelen en te behouden.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sinetar, M. - Doen wat je hart je ingeeft / en ontdek rijkdom en innerlijke kracht Sinetar, M. - Doen wat je hart je ingeeft / en ontdek rijkdom en innerlijke kracht Sinetar, M. - Doen wat je hart je ingeeft / en ontdek rijkdom en innerlijke kracht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.