Maureen Johnson - Zomer, zee en zoute zoenen

Schrijver:
Titel: Zomer, zee en zoute zoenen
ISBN: 9789026123764
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
Bijzonderheden: Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.
Prijs: € 7,15
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Maureen Johnson studeerde 'Creatief Schrijven' en woont met haar echtgenoot in New York. Ze werkte als redacteur, maar is inmiddels fulltime schrijfster met een passie voor koken en theater. Ook is ze gek op reizen en detectives.
Haar jeugdromans 3 zussen, 1 auto en 13 enveloppen & 1 rugzak werden wereldwijd een groot succes.

Clio Ford is zeventien en woont bij haar moeder in Amerika. Tot haar grote woede wordt Clio gedwongen de zomer bij haar vader door te brengen, met wie ze het totaal niet kan vinden. Dat ze wekenlang vast komt te zitten op een zeiljacht op de Middellandse Zee maakt het alleen maar erger!
In Italië ontmoet Clio haar vader en de andere bemanningsleden, waaronder de archeologe Julia, haar jonge assistent Aidan en haar dochter Elsa. Clio ontdekt dat Julia niet alleen aan boord is vanwege haar archeologische kennis; ze is ook haar vaders nieuwe vriendin. De band tussen Clio en haar vader wordt er niet beter op.

Haar vader is op zoek naar de Marguerita Steen, die rond 1900 tijdens een scheepsramp verdwenen is. Als ze het scheepswrak vinden, is het Clio die de steen opduikt. Terwijl de anderen de vondst vieren, blijven Aidan en Clio achter op het schip. De spanning die er tussen hen is, kan Clio niet meer ontlopen. Maar juist op dat moment wordt hun zeiljacht gestolen en komen Clio en Aidan in een klopjacht terecht. Er blijken meer mensen geïnteresseerd te zijn in de Marguerita Steen…
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maureen Johnson - Zomer, zee en zoute zoenen