SCHNEIDER - SCHNEIDER'S LILLIPUTTERS SPROOKJESSTAD en REVUE

Schrijver:
Titel: SCHNEIDER'S LILLIPUTTERS SPROOKJESSTAD en REVUE
Taal: Nederlands
Uitgever: VERMOEDELIJK ; ORANJEBOOM
Bijzonderheden: JAREN 1950 - IN UITSTEKENDE STAAT
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
LILLIPUTTERS WAREN HELAAS IN DE HELFT VAN DE VORIGE EEUW NOG EEN BEZIENSWAARDIGHEID. NOG NIETS WAS ER BEKEND OVER DE OORZAAK EN HET WAAROM ?? OP DE KERMIS - IN HET CIRCUS , DAAR WAS DE KLEINE MENS VAN HARTE WELKOM . IK , NA LANG GEZOEK DEZE KRANTENBERICHTEN VOND ; 1950 - 1960 / LEEUWARDEN - 19 MEI // ALKMAAR - DOELENVELD AUGUSTUS 1955 EN 1960 /KERMIS / WERD ER OP HET DOELENVELD EEN GROTE TENT EEN HEUS DORP GEMAAKT, COMLEET MET POSTKANTOOR ???? DIT TOT GROOT VERMAAK !!!!!!!
Verder lezen

Tista Boeken

Tista Boeken uit Oudorp-Alkmaar, Nederlands

Logo Tista Boeken

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

SCHNEIDER - SCHNEIDER'S LILLIPUTTERS SPROOKJESSTAD en REVUE SCHNEIDER - SCHNEIDER'S LILLIPUTTERS SPROOKJESSTAD en REVUE SCHNEIDER - SCHNEIDER'S LILLIPUTTERS SPROOKJESSTAD en REVUE SCHNEIDER - SCHNEIDER'S LILLIPUTTERS SPROOKJESSTAD en REVUE SCHNEIDER - SCHNEIDER'S LILLIPUTTERS SPROOKJESSTAD en REVUE SCHNEIDER - SCHNEIDER'S LILLIPUTTERS SPROOKJESSTAD en REVUE

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tista Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Tista Boeken
 • Na uw bestelling ontvangen u en Tista Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tista Boeken vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Tista Boeken kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.