J.H.J. Boekema e.a. - Aandrijfsystemen. Elektrische aandrijving

Schrijver:
Titel: Aandrijfsystemen. Elektrische aandrijvingen voor HTO
ISBN: 9789055742257
Uitgever: Baarn HBuitgevers 2001
Bijzonderheden: Softcover, 401pp., 17x24cm., ills. in z/w., in zeer goede staat (omslag met lichte gebruikssporen).
Prijs: € 69,50
Verzendkosten: € 4,99 (binnen België)
Meer info:
De elektrische aandrijftechniek wordt op een eenvoudige en heldere wijze behandeld. Na bestudering van dit boek is men goed in staat om een elektrisch aandrijfsysteem te analyseren en te beoordelen op zijn functionaliteit. Elektrische aandrijftechniek richt zich op de werkingsprincipes, eigenschappen en toepassingen van de meest voorkomende machines, waarbij vooral wordt gekeken naar het gebruik van elektrische machines als motor. De nadruk ligt op de lage vermogens. Het eerste hoofdstuk behandelt de samenwerking tussen de motor en zijn belasting. In de volgende twee hoofdstukken wordt uitgebreid aandacht besteed aan de magnetische verschijnselen in elektrische machines en motoren. Hierna volgen hoofdstukken over de gelijkstroomcommutatormotor, de transformator, de synchrone en de asynchrone motor en de stappenmotor. De hoofdstukken zijn zodanig opgezet dat ze ook in een andere volgorde kunnen worden bestudeerd. Hierdoor leent het boek zich dan ook uitstekend als naslagwerk. Alle hoofdstukken worden afgesloten met vragen en opdrachten.
Verder lezen

SomeThingz

SomeThingz uit Scherpenheuvel-Zichem

Logo SomeThingz

TER INFO: 1) EXTRA FOTO'S: Op onze website www.somethingz.be vindt u meestal meerder foto's terug van ieder boek. 2) SPAMBOX; Na uw bestelling ontvangt u steeds een bevestiging met betaalverzoek per email. Indien u van ons geen email heeft ontvangen, gelieve dan uw spambox te controleren. 3) VERZENDKOST: Verzending naar Nederland bedraagt €6.99. Verzending binnen België komt op €4.99. De zending wordt zorgvuldig verpakt en gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.H.J. Boekema e.a. - Aandrijfsystemen. Elektrische aandrijvingen voor HTO

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij SomeThingz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met SomeThingz
  • Na uw bestelling ontvangen u en SomeThingz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SomeThingz vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • SomeThingz kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.