Vakantie ! / voorleesverhalen

Schrijver:
Titel: Vakantie ! / voorleesverhalen
ISBN: 9789025842574
Uitgever: Leopold B.V.
Bijzonderheden: 2004, 121pp, Grote hardcover in prima staat, zo goed als nieuw
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vakantie is leuk!
Je kunt de hele dag buiten spelen (als het niet regent). Je gaat naar het buitenland (maar je vindt het eten niet lekker). Je mag mooie steden bekijken (en dat kan saai zijn). Of je gaat naar het strand. Zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, zwemmen in de zee. (Die hoge golven zijn best eng!) Je vriendje is ook met vakantie, maar niet waar jij bent! (Dus soms verveel je je nogal..........) Vraag dan of iemand je een vakantieverhaal wil voorlezen. Over andere kinderen. Dan is het net of je niet meer alleen bent! Er is vast wel iemand die dat wil, want in de vakantie heeft iedereen tijd. Oude en nieuwe verhalen, gedichten en tekeningen van Leopold-auteurs en tekenaars.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Je vindt me ook op Facebook, en op marktplaats met echt heel veel boeken, in allerlei genres. Zoek daar op koopjeskoffer en je komt vanalles tegen. Je kunt ook langskomen in Goirle om rond te snuffelen, stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Vakantie ! / voorleesverhalen  - Vakantie ! / voorleesverhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.