Burns, Hilary - Vlechten met wilgentenen en andere materialen

Schrijver:
Titel: Vlechten met wilgentenen en andere materialen
ISBN: 9789021328546
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer, Baarn
Bijzonderheden: Gebonden, 1999, 143 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een informatief en instructief boek, waarin vlecht- en mandenmaaktechnieken in vele projecten worden toegepast en gevlochten structuren van natuurlijke materialen om aandacht vragen. De auteur geeft uitleg over materiaal en gereedschap, waarna de hoofdstukken over technieken en projecten opvallen door hun heldere en puntsgewijze leergang, met kleurentekeningen ter ondersteuning. Vaak accentueert een kleurenfoto de techniek of toont de totale creatie, aangevuld met detailopnamen. Zo zien we onder andere het vlechten met een of twee vlechttenen, fitsen, sleeuwen, omwikkelen en vastbinden, basis en afwerkranden bij riet, bies, wilg, stro, zeegras en verzamelingen uit tuin en vrije natuur. De projecten, waaronder variaties in manden, stoelzittingen, schermen, rammelaars, lantaarns en buitendecoraties, starten met een lijst van benodigdheden aangevuld met 'oplettips' en weetjes over internationale vlechtkunst. De verschillende hoofdstukken onderscheiden zich door een eigen kleurstelling. Fraaie 'galerie'-fotopagina's scheiden de projecten. Een boek dat met zorg is gecomponeerd en menig creatieve natuurliefhebber zal inspireren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.