boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

machteld van der gaag - Overstekende margarita's

Schrijver:
Titel: Overstekende margarita's
ISBN: 9789041761446
Taal: Nederlands
Uitgever: muntinga pockets
Bijzonderheden: 2006, paperback gelezen 260 pag. Overstekende margarita's' speelt zich af in Londen, Parijs, New York en Goliad, een dorpje in Texas. Het is het verhaal van Hazel Bernard, een copywriter uit Londen, die na op bizarre wijze gedumpt te zijn door haar v
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Overstekende margarita's' speelt zich af in Londen, Parijs, New York en Goliad, een dorpje in Texas. Het is het verhaal van Hazel Bernard, een copywriter uit Londen, die na op bizarre wijze gedumpt te zijn door haar vriend een weekend wegvlucht naar Parijs. Daar belandt ze op een barkruk naast Ali, een gevierd en excentriek modeontwerper. Ali, zo blijkt, torst het leed van de hele haute-couturewereld op zijn schouders. Onder invloed van de nodige margarita's brainstormen ze er duchtig op los. En passant komt Hazel met een plan dat de redding van de haute couture zal blijken te zijn. De andere dag keert ze, met een flinke kater, terug naar Londen. Einde verhaal, zo lijkt het. Maar dan ontdekt Hazel dat de door haar zo bewonderde Ali schaamteloos met haar wereldidee aan de haal is gegaan, en er zit niets anders op dan het oorlogspad te kiezen teneinde haar gelijk te gaan halen. Dat gelijk staat immers voor vele miljoenen. Hazels onorthodoxe aanpak zal haar leven echter veranderen op een manier die niemand aan het begin van dit verhaal had kunnen vermoeden.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

machteld van der gaag - Overstekende margarita's