Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Thompson, James - Helsinki Noir

Schrijver:
Titel: Helsinki Noir
ISBN: 9789045205922
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2013, 304pp. Verzending 4,00. Bij Feestboek zijn diverse (Scandinavische) thrillers verkrijgbaar. Bij bestelling van meerdere boeken geven wij altijd korting.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bij Feestboek zijn diverse (Scandinavische) thrillers verkrijgbaar. Bij bestelling van meerdere boeken geven wij altijd korting. Zie onze website:

https://www.boekwinkeltjes.nl/v/feestboek/

Samenvatting
Kari Vaara is gerekruteerd om deel uit te maken van een geheime eenheid die op geheel eigen wijze de strijd met de ciminaliteit zal aangaan. In Finland neemt de onrust nog meer toe als de meest extreemrechtse partij aan populariteit blijft winnen en als de meest vooraanstaande Finse immigrantenrechtadvocate wordt vermoord. De president wijst Kari de zaak toe. Een zaak waarin hij te maken krijgt met de onopgeloste ontvoering van miljonairskinderen, een faustiaanse deal met een Franse ex-legionair... en met Kate zijn Amerikaanse vrouw...
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thompson, James - Helsinki Noir