Hanken, Caroline - De koning is dood ! / een hofdame in de revo

Schrijver:
Titel: De koning is dood ! / een hofdame in de revolutie
ISBN: 9789045700878
Taal: Nederlands
Uitgever: Augustus
Bijzonderheden: 2006, paperback in prima staat, zo goed als nieuw. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Lucy is sinds kort hofdame in het paleis van Versailles. Ze verbaast zich over de onhandige koning Lodewijk XVI en de oude, versleten tradities aan het hof. Zoals velen in het land droomt ze van een nieuw Frankrijk. Ze beleeft van nabij de bestorming van de Bastille, de besetting van Versailles en de vlucht van de koning naar Varennes. Ze leeft een tijdlang tussen hoop en vrees, tot op 21 januari 1793 gejuich op de place de la R lution opklinkt: 'De koning is dood!' Lucy moet met haar man en twee jonge kinderen onderduiken. In een uiterste poging haar familie te redden begint ze aan een levensgevaarlijke vlucht naar Amerika. Dit waargebeurde verhaal is afkomstig uit de memoires van de markiezin de La Tour du Pin (1770-1853). Caroline Hanken schetst in korte, gedramatiseerde scenes de belevenissen van Lucy en doet verslag van haar eigen verkenningen naar de intrigerende wereld van de achttiende eeuwse adel en de Franse revolutie.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hanken, Caroline - De koning is dood ! / een hofdame in de revolutie Hanken, Caroline - De koning is dood ! / een hofdame in de revolutie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.