Horan, Nancy - Alles uit liefde / het dramatische verhaal van d

Schrijver:
Titel: Alles uit liefde / het dramatische verhaal van de grote liefde van Frank Lloyd Wright
ISBN: 9789045802510
Taal: Nederlands
Uitgever: Mouria
Bijzonderheden: 2011, 447pp, paperback redelijke staat 9789045802510 Het indrukwekkende, dramatische verhaal van de grote liefde van Frank Lloyd Wright Een vrouw moet een onmogelijke keuze maken: ongelukkig zijn bij haar gezin, of het gezin verlaten om zich te kunn
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het indrukwekkende, dramatische verhaal van de grote liefde van Frank Lloyd Wright

Een vrouw moet een onmogelijke keuze maken: ongelukkig zijn bij haar gezin, of het gezin verlaten om zich te kunnen ontplooien…

Alles uit liefde is het dramatische verhaal van Mamah Borthwick, een jonge vrouw in het Chicago van begin twintigste eeuw, die man en kinderen verlaat om met haar grote liefde naar Europa te vluchten.
Die grote liefde heet Frank Lloyd Wright. Hij is een gevierd architect en zal later wereldberoemd worden, onder andere door zijn ontwerp voor het Guggenheim Museum in New York. Maar Mamah Borthwick zal dat niet meer meemaken…

Alles uit liefde biedt een schitterend portret van een sterke, onafhankelijke vrouw die zich probeerde te ontworstelen aan de conventies van haar tijd. Nancy Horan beschrijft op levendige wijze de innerlijke strijd van een vrouw die moest kiezen of ze echtgenote, moeder, minnares, muze of intellectueel wilde zijn.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Horan, Nancy - Alles uit liefde / het dramatische verhaal van de grote liefde van Frank Lloyd Wright

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.