De stem die nog weet / druk 2

Schrijver:
Titel: De stem die nog weet / druk 2
ISBN: 9789024537730
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Bijzonderheden: 2004, 286pp, paperback, 1 pagina heeft ezelsoortje, verder in een nette staat!
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
De hoofdpersoon, Ama Adhe, was jong en pasgetrouwd toen de Chinese communisten in 1950 haar Oost-Tibetaanse provincie Kham binnenvielen. Zij ging in het verzet en leidde een ondergrondse vrouwenbeweging die de Kham guerilla's steunde. In 1958 werd zij gearresteerd en bracht 27 jaar in gevangenschap door. Na haar vrijlating verliet ze Tibet. Ze keerde niet terug en vestigde zich in Dharamsala, zetel van de Dalai Lama en de Tibetaanse regering in ballingschap. In het boek geeft Ama Adhe een ontmoedigend verslag van de Chinese vernietigingen en menselijk geweld. Maar tevens is het een bemoedigend getuigenis van de kracht, wijsheid, en karaktergrootheid van een Tibetaanse vrouw die veel geestelijke wreedheid en gruwelen aan den lijve heeft ervaren en doorstaan. Kort voorwoord van de Dalai Lama. Inleiding door de Amerikaanse die het verhaal van Ama Adhe heeft opgetekend. Kaartje van Tibet. Familiestamboom. Heel handig is een drietal lijsten achterin met namen van de belangrijkste Tibetanen en Chinezen die in het boek voorkomen en van de vele plaatsnamen. Bevat een woorden- en een literatuurlijst.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De stem die nog weet / druk 2  - De stem die nog weet / druk 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.