Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Heimans, E & Thijsse, Jac P - De Levende Natuur, jaar 4 complee

Schrijver:
Titel: De Levende Natuur, jaar 4 compleet
Taal: Nederlands
Uitgever: W. Versluys, Amsterdam
Bijzonderheden: 1900, 1e dr, 304 pp, gebonden in uitgeversband met kapotte rug en randslijt, inhoud heel goed
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De twee kleurenplaten die in deze jaargang horen zijn aanwezig in uitstekende staat en zijn van de hand van JG Keulemans - ik denk dat het kleurenlitho's van de firma Trap zijn, maar de onderschriften hebben het over 'kleurendruk'. Een van de platen is de iconische 'Lijstervangst'. Zie foto's. Na jaargang 4 kende De Levende Natuur geen kleurenplaten meer.
Verder lezen

De Steenloper uit Groningen

Logo De Steenloper

TE KOOP GEVRAAGD: COLLECTIES BOEKEN OVER VOGELS, BIOLOGIE, NATUUR. Mail naar arenaria@home.nl voor uw aanbiedingen of om een afspraak te maken.
Duizend boeken over wilde vogels.
Wij reageren meestal dezelfde dag op uw bestelling. Kijk in uw SPAM als u geen bericht ziet.
Boeken worden zo volledig mogelijk beschreven op een schaal van GOED (compleet maar zeer gebruikt, meestal geen of een kapotte stofomslag), HEEL GOED (gebruikt, schoon boek, kan in geschreven zijn, stofofomslag kan slijt hebben), PRIMA (kan heel licht gebruikt zijn of lang in een winkel gestaan hebben) en ALS NIEUW (dit betekent eigenlijk nieuw - boek is geschikt voor de purist-verzamelaar of om cadeau te geven). Weest er dus op verdacht dat goed eigenlijk niet zo best is.
Verzendkosten: brievenbuspost binnen NL met PostNL 3,60, pakket binnen NL met DHL 5,99, naar BE is het meestal met DPD voor 6,85.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heimans, E & Thijsse, Jac P - De Levende Natuur, jaar 4 compleet Heimans, E & Thijsse, Jac P - De Levende Natuur, jaar 4 compleet Heimans, E & Thijsse, Jac P - De Levende Natuur, jaar 4 compleet