Vonk, Roos - Liefde, lust en ellende

Schrijver:
Titel: Liefde, lust en ellende
ISBN: 9789491845833
Taal: Nederlands
Uitgever: Maven Publishing
Bijzonderheden: 2016 herziene editie / paperback / 182 pag. / 271 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Verliefdheid, de jacht op de ware, bindingsangst, verleiding, ruzie en liefdesverdriet: de liefde houdt ons allen bezig.
In Liefde, lust en ellende presenteert Roos Vonk prikkelende inzichten en herkenbare observaties op basis van ervaring en wetenschappelijke kennis. Scherp, luchtig en onderhoudend ontkracht Roos Vonk valse wijsheden en clichés over de liefde en geeft treffende eyeopeners. Ze biedt relativering - een knipoog, een ruimere blik, een andere wending - en geeft tips over bijvoorbeeld daten, man-vrouw verschillen, seks, trouw en schoonfamilie. Voor deze vernieuwde editie zijn nieuwe hoofdstukken en nuttige tips toegevoegd.
Roos Vonk is hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft gewerkt als relatiecoach, geeft lezingen en heeft een vaste column in Psychologie Magazine. Op begrijpelijke en onderhoudende wijze maakt ze wetenschappelijke kennis toegankelijk voor een breed publiek. Eerder verschenen bij Maven Publishing Collega's en andere ongemakken en haar bestseller Je bent wat je doet.


Recensie(s)
De auteur, hoogleraar sociale psychologie en columniste, schrijft hier met een knipoog over een onderwerp dat ons allen bezighoudt. Een deel van de hoofdstukken verscheen eerder in het tijdschrift Psychologie. Alle fases van de liefde passeren de revue: van verliefdheid en het prille samenzijn in het eerste deel ('Lust'), naar de fase van de stabiele relatie in deel twee ('Liefde'). Het laatste deel ('Ellende') gaat over relatieproblemen, scheiding en over de gevoelens die daarbij horen. Op een luchtige en onderhoudende toon wisselt Vonk haar rijke persoonlijke ervaringen af met wetenschappelijk onderzoek over onderwerpen als emotionele hechting, persoonlijkheidsstijlen en paarvorming bij dieren. Naast informatie geeft Vonk ook bruikbare en soms hilarische tips voor veelvoorkomende problemen. De relativerende, humorvolle toon, de opbouw in compacte, prikkelende hoofdstukken en niet in de laatste plaats de originele en kleurige illustraties maken dit tot een plezierig leesbaar en informatief boek, waarin een brede lezersgroep zichzelf en hun partner ongetwijfeld zal herkennen.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vonk, Roos - Liefde, lust en ellende Vonk, Roos - Liefde, lust en ellende Vonk, Roos - Liefde, lust en ellende

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.