Denning, Antony - Houtsnijden / techniek en projecten

Schrijver:
Titel: Houtsnijden / techniek en projecten
ISBN: 9789021328966
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: gebonden boek met spiraalband / goed exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Houtsnijden techniek en projecten. Dit gebruiksvriendelijke boek bevat doorgesneden pagina's die het boek in tweeën delen: een praktijkdeel met projecten en een theoretische deel met technieken. Hierdoor hoeft u niet heen en weer te bladeren tussen een technische uitleg en een praktische instructie. Open het bovenste gedeelte bij het project dat u wilt maken en zoek in de onderste helft de technieken op die u -nodig heeft om het project uit te voeren. De uitgebreide technische informatie behandelt de beste houtsoorten voor houtsnijden, het gebruik en onderhoud van de gereedschappen, 'het maken van ontwerpen, patronen en modellen, de verschillende houtsnijtechnieken, het werken met de stokschaaf, gespleten hout vullen, dunne vormen versterken en -nog veel meer. De twintig prachtige projecten zijn gerangschikt van makkelijk naar moeilijk: lijstjes, dozen, schalen en figuren. Maak bijvoorbeeld een kaasplank met traditioneel Zwitsers houtsnijwerk, een voet voor een tafellamp, een slacouvert met spiraalvormige decoraties in de handvatten, een schaal met deksel in de vorm van een pompoen, een oosters masker of een rijk versierd ornament.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.