Antonia Baehr , Brett Bailey - time we share : reflecties op d

Schrijver:
Titel: time we share : reflecties op de podiumkunsten een inleiding, drie bedrijven en twee intermezzo's
Uitgever: , Exhibitions International 2015, 2015
Bijzonderheden: Softcover, 400 pagina's, Nederlands, 240 x 170 mm, boek in prima staat, met foto's en illustraties in kleur en z/w,. ISBN 9789462300699.
Prijs: € 28,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Met de twintigste editie van het Kunstenfestivaldesarts als startpunt benadert dit boek enkele invalshoeken die van cruciaal belang zullen zijn voor het geheugen van de podiumkunsten. The Time We Share wordt samengesteld uit belangrijke vragen die gedurende twee decennia werden opgeworpen op het Kunstenfestivaldesarts en vele andere scènes en die tot vandaag relevant zijn. Elk hoofdstuk brengt artistieke projecten van verschillende festivaledities bijeen, maakt nieuwe constellaties en licht er specifieke vraagstellingen uit. Ce livre est une tentative de rétrospective générale de la relation entre les arts du spectacle vivant et la société, il ouvre une perspective particulièrement large sur la manière dont différentes créations scéniques ont contribué à donner corps à des questions spécifiques et globales. Plus qu'un outil de mémoire, ce livre est un instrument d'étude, un atlas qui permet au passé de s'ouvrir vers l'avenir, un outil général d'analyse des arts du spectacle vivant ...
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Antonia Baehr , Brett Bailey - time we share :  reflecties op de podiumkunsten een inleiding, drie bedrijven en twee intermezzo's

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.