Author: Agnieszka Juszczak, Heather Lemonedes, Belinda Thomson, e.a.

Schrijver:
Titel: Paul Gauguin , De doorbraak naar moderniteit
Uitgever: BE, Mercatorfonds / Fonds Mercato / Hantje Cantz, 2009
Bijzonderheden: Hardback, 270x245mm, 248p, DUTCH edition . .ISBN 978-3775725330 ISBN 9783775725330.
Prijs: € 24,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Paul Gauguin en zijn vrienden werden, net als de meeste avant-garde kunstenaars, geweerd van het officiele Salon van de Wereldtentoonstelling in 1889. Zij besloten hun werk tentoon te stellen in het Cafe des Arts van monsieur Volpini, op het expositieterrein. Op aanraden van Theo van Gogh, Gauguins kunsthandelaar, maakte Gauguin voor deze gelegenheid een bijzondere portfolio van elf zinkografieen op kanariegeel papier. Deze reeks, tegenwoordig bekend als de Volpini-serie, ontstond op een cruciaal moment in Gauguins loopbaan en toonde zijn leidende rol bij de overgang naar een radicaal nieuwe stijl, waarin de weergave van de werkelijkheid plaatsmaakte voor die van de subjectieve ervaring. Dit boek plaatst de overrompelende actie van Gauguin in zijn tijd. De tentoonstelling wordt gereconstrueerd, de serie zinkografieen wordt aan een grondige iconografische en technische analyse onderworpen, en een selectie van brieven en kritieken geven de sfeer en discussies van de tijd weer.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Author: Agnieszka Juszczak, Heather Lemonedes, Belinda Thomson, e.a. - Paul Gauguin , De doorbraak naar moderniteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.