Hanneke Kiel-de Raadt - Dit wil ik! Volg je hart en verlaat het

Schrijver:
Titel: Dit wil ik! Volg je hart en verlaat het gebaande pad
ISBN: 9789492528179
Taal: Nederlands
Uitgever: S2 Uitgevers
Bijzonderheden: Paperback, 160 pag. Als nieuw
Beschikbaar: 20 exemplaren
Prijs: € 16,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit wil ik! inspireert je om het gebaande pad te verlaten en je hart te volgen. Met de verhalen van onder andere Sacha de Boer, Tim Akkerman en Laura Dekker. En met 9 aanpakken om je op weg te helpen. Denk jij weleens: is dit alles? Of: ik wilde altijd nog... Droom je van een B&B op het platteland? Wil je je eigen webshop starten? Leid je niet het leven dat je echt wilt? Misschien houdt iets je tegen. De bezwaren van anderen. De angst voor het onbekende. De mensen in dit boek maakten allemaal een keuze die van het gebaande pad leidde. Een keuze die misschien niet de meest makkelijke weg betekende. Ze hebben toch doorgezet en volgden hun hart. Ze deden wat ze echt wilden. Als jij droomt over een afslag naar iets heel anders, zullen de 18 verhalen in dit boek je inspireren. De mensen die je zijn voorgegaan vertellen over hun twijfels, over het proces van hun keuze en over hoe ze er nu op terugkijken. De 9 verschillende aanpakken in Dit wil ik! kunnen je helpen bij deze keuze. Bij elke aanpak staat een praktische oefening waarmee je direct aan de slag kunt. Zodat ook jij je hart kunt volgen en kunt doen wat je echt wilt. Hanneke Kiel-de Raadt maakte in haar leven zelf een aantal keuzes die niet voor de hand lagen, zoals een emigratie naar Nieuw-Zeeland waar ze zonder enige ervaring een ontbijt- en lunchcafé runde. Ze studeerde Nederlands en heeft zich gespecialiseerd in interviews en geschreven portretten. Met dit boek komt haar eigen kinderdroom uit.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hanneke Kiel-de Raadt - Dit wil ik! Volg je hart en verlaat het gebaande pad Hanneke Kiel-de Raadt - Dit wil ik! Volg je hart en verlaat het gebaande pad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekportret

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekportret
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekportret een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekportret vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekportret kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.