Ds. A.T. Vergunst - Vergunst, Ds. A.T.-Samen voor Zijn aangezic

Schrijver:
Titel: Vergunst, Ds. A.T.-Samen voor Zijn aangezicht (nieuw)
ISBN: 9789087182786
Uitgever:
Bijzonderheden: Ds. A.T. Vergunst behandelt in Samen voor Zijn aangezicht aan de hand van Bijbelse gegevens heel praktisch en heel eerlijk allerlei vragen rond het huwelijk. Het huwelijk is een zegen die teruggaat naar het Paradijs. De Heere brengt mensen samen e...
Prijs: € 18,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ds. A.T. Vergunst behandelt in Samen voor Zijn aangezicht aan de hand van Bijbelse gegevens heel praktisch en heel eerlijk allerlei vragen rond het huwelijk.
Het huwelijk is een zegen die teruggaat naar het Paradijs. De Heere brengt mensen samen en Hij wil getrouwden Zijn zegen geven. Dat is de vreugde van het huwelijk. Tegelijk is het voor mensen vaak moeilijk om die vreugde te genieten. Soms is een huwelijk reden van verdriet. Hoe leef je als man en vrouw in liefde voor en verbondenheid aan elkaar? Hoe zijn zij samen voor Gods aangezicht? En waar vinden zij het evenwicht tussen zich geheel te geven voor de ander en het behouden van hun eigenheid?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. A.T. Vergunst - Vergunst, Ds. A.T.-Samen voor Zijn aangezicht (nieuw) Ds. A.T. Vergunst - Vergunst, Ds. A.T.-Samen voor Zijn aangezicht (nieuw)