Christine McFadden en Christine France - Chocola

Schrijver:
Titel: Chocola
ISBN: 9789059200753
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Chocola is één van de verrukkelijkste voedingsmiddelen die we kennen. Dit is het ultieme receptenboek voor de chocoladeliefhebbers. Met daarin de geschiedenis van chocola en waarom wij er zo ontzettend van genieten. Verder worden er oude afbeeldingen en foto's van de beste chocoladeproducten te wereld getoond. En je vindt in dit boek alles wat je verder nog moet weten over chocola; smelten, koken, kiezen, analyseren, drinken en vooral genieten.

Met meer dan 200 recepten voor koekjes, cakes, taarten, ijs, truffels en andere traktaties laat dit boek je watertanden en genieten van het lekkerste voedingsmiddel te wereld.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christine McFadden en Christine France - Chocola Christine McFadden en Christine France - Chocola Christine McFadden en Christine France - Chocola Christine McFadden en Christine France - Chocola Christine McFadden en Christine France - Chocola Christine McFadden en Christine France - Chocola Christine McFadden en Christine France - Chocola

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.