Milosz, Czeslaw - Alfabet

Schrijver:
Titel: Alfabet
ISBN: 9789045005751
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: Nieuw, Mooi, schoon, ongelezen exemplaar. 2002, 1e druk, 318 p. Rechte rug, zonder leesvouwen of verkleuringen. Geen naam, strepen etc. Cadeau waardig !
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Gekozen en mooi vertaald door Gerard Rasch.

Adam en Eva en Connecticut, boeddhisme en stichtelijke lectuur, bewondering en de seksualiteit van engelen, Dostojevski en Robert Frost, Edward Hopper en Arthur Rimbaud, de barok en de domheid van het Westen, Guadeloupe en Martinique - hoe komt een dergelijke veelheid van onderwerpen terecht in één boek? Doordat ze allemaal bestaan in één leven, in de herinnering van één man: Czeslaw Milosz, de nestor van de Poolse literatuur, geboren in 1911, die in 1933 debuteerde en nog steeds publiceert. Een getuige van vrijwel de gehele twintigste eeuw. Door zijn leven passeerden de meest uiteenlopende personen, talloze landschappen en fascinaties; hij woonde in Litouwen en Polen, Frankrijk en Amerika.

In een verrassende dwarsdoorsnede van zijn autobiografie, alfabetisch geordend, schetst hij een aantal portretten en beschouwingen, doorgaans kort en persoonlijk, dikwijls uitwijkend naar verwante onderwerpen. Nu eens om iets of iemand aan de vergetelheid te ontrukken, dan weer om zichzelf in het perspectief van de tijd te zetten. Want, zoals hij schrijft, 'zo wordt het net in beweging gebracht van de wederzijdse betrekkingen en afhankelijkheden, die door de data van mijn eeuw met elkaar verbonden zijn'.
Verder lezen

Zevenblad uit Amsterdam

Logo Zevenblad

#* Kijk na uw bestelling a.u.b. in uw SPAM-Box als u geen antwoord ontvangt. *#
=========================================================
#* Zevenblad reageert meestal op dezelfde dag, maximaal binnen 2 dagen ! *#

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Milosz, Czeslaw - Alfabet Milosz, Czeslaw - Alfabet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zevenblad

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zevenblad
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zevenblad een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zevenblad vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zevenblad kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.