Lowen - Leven zonder angst / druk 1

Schrijver:
Titel: Leven zonder angst / druk 1
ISBN: 9789060197691
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij, 1981
Bijzonderheden: paperback, rug leesvouw, 1losse blz
Prijs: € 1,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Angst is een slechte raadgever. Wie zijn leven laat regeren door angsten, leeft niet echt. Het is nu eenmaal onmogelijk angstig te zijn en je tegelijkertijd open te stellen voor wat er in en om je leeft. In Leven zonder angst gaat Alexander Lowen in op de angsten die mensen verlammen op psychisch, seksueel, emotioneel en lichamelijk gebied. Duidelijk hierbij is dat het conflict tussen natuurlijke impulsen en aangeleerde angsten leidt tot frustratie. Een stap in de goede richting kan zijn dat we ophouden met koortsachtig bezig zijn, dat we tijd vrijmaken om te ademen en te voelen. Als we de moed opbrengen de pijn die we tegenkomen te accepteren, zullen we ook gaan genieten. De bio-energetische therapie, die een combinatie is van lichaamswerk en karakteranalyse, kan ons helpen onszelf te bevrijden van angsten.

In 'Leven zonder angst' geeft Lowen een therapeutische analyse van de oorzaken van onze angsten en wijst hij de weg naar persoonlijke groei en zelfontplooiing.
Verder lezen

2e druk uit Enschede

Logo 2e druk

Vrnl: antroposofie, homeopathie Boeken excl portokosten. Niet tevreden, in overleg geld boek excl. porto retour! Verzending op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lowen - Leven zonder angst / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 2e druk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 2e druk
  • Na uw bestelling ontvangen u en 2e druk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 2e druk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 2e druk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.