Kari Herbert - Als De Toendra Roept

Schrijver:
Titel: Als De Toendra Roept
ISBN: 9789044316711
Uitgever: The House Of Books (Overamstel Uitgevers)
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kari Herbert wordt als klein meisje door haar ouders meegenomen naar de uitgestrekte sneeuwvlakten van de noordpool. Daar woont zij samen met haar moeder Mari en haar vader, de beroemde ontdek-kingsreiziger Sir Wally Herbert, enkele jaren bij de lnuit, een van de laatst overgebleven traditionele stammen van Groenland. Kari is verzot op rauw walvisspek en speelt elke dag wilde spelletjes met de jagerskinderen en de poolhonden. Terug in Engeland valt het niet mee om weer een 'gewoon' meisje te zijn.
Dertig jaar later keert Kari terug naar Groenland. Zij heeft het gast-vrije Inuitvolk en de ongetemde schoonheid van de toendra nooit kunnen vergeten. Zouden haar vrienden er nog zijn? En zo ja, hebben ze hun tradities in ere kunnen houden? Of zijn ze bezweken aan de verleidingen van de moderne wereld?
ALS DE TOENDRA ROEPT is het Fascinerende en indrukwekkende verhaal van een jonge vrouw die op zoek gaat naar een van de gelukkigste periodes van haar jeugd. Een persoonlijk reisavontuur, gesitueerd in een van de meest bijzondere en afgelegen regio's ter wereld.
'Bijzonder meeslepend.' - GEOGRAPHICAL MAGAZINE
Met haar fotografenoog en haar welsprekende pen beschrijft Kari Herbert de zuivere schoonheid van het arctische landschap.' - DAILY TELEGRAPH
Een prachtig en uniek boek.' - LITERARY REVIEW
Kari Herbert, geboren in 1970, is schrijfster, fotografe en journaliste. Zij werkt onder andere voor de Sunday Times, The Independent en The Observer. Kari Herbert woont in Londen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kari Herbert - Als De Toendra Roept