Bernadette Bonnier et al. - Museum Felicien Rops

Schrijver:
Titel: Museum Felicien Rops
Uitgever: , Stichting Kunstboek, 2014
Bijzonderheden: Softcover, 24 x 17 cm, 96 p., 60 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058561213.
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Toen Felicien Rops op zijn eenenveertigste in Parijs ging wonen, werd hij reeds beschouwd als de best betaalde illustrator van de stad. De publicatie van zijn satirische litho's in Belgie hadden het pad naar de grote afbraak geeffend. Toen hij ook nog het frontispice voor de bundel Epaves van Baudelaire mocht verzorgen, was zijn naam gemaakt. Rops was een uitstekend waarnemer en schilderde sfeervolle marines en landschappen, maar vooral zijn ironiserende, karikaturale en soms scabreuze schetsen, lithografieen en gravures waren en zijn nog steeds geliefd bij het publiek. Dit wordt trouwens bewezen door het stijgende succes van het Musee Felicien Rops in Namen dat recent grondig werd gerenoveerd en op schitterende wijze werd uitgebreid. Naar aanleiding van de heropening verschijnt een volledig nieuwe, rijk geillustreerde museumgids, waarin conservator Bernadette Bonnier uitgebreid stilstaat bij talloze hoogtepunten binn de diverse collecties. Naast het complete museumparcours vindt de lezer in deze gids ook de biografie van Rops terug.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bernadette Bonnier et al. - Museum Felicien Rops

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.