Joseph Ostrom - Aura waarnemen en begrijpen

Schrijver:
Titel: Aura waarnemen en begrijpen
ISBN: 9789063253387
Uitgever: Kosmos Uitgevers Bv
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Als kind al zag de auteur om dingen en mensen heen een lichtkring, niet beseffend dat dit een aura was en dat niet alle mensen zagen wat hij zag. Zijn inzicht mondde uit in het tekenen, kleuren en interpreteren van auraportretten. Na een voorwoord gaat de auteur in op vragen die hem tijdens lezingen regelmatig worden gesteld, zoals: wat is de aura, hoe ziet die eruit, is de aura steeds aan verandering onderhevig, enz. Daarna volgt een uitleg over de diverse aura's van een mens: het fysieke, etherische, vitale, astrale en lagere mentale lichaam, de werking van chakra's, de betekenis van aurakleuren en hoe die kleuren te gebruiken om energieniveaus te herstellen d.m.v. visualisatietechnieken. Tevens beschrijft de auteur summier een aantal theorieën en experimenten van enkele mensen die zich in het verleden hebben beziggehouden met het elektrisch veld van de mens. Boeiend is zijn explicatie over de relatie tussen de aura en de gezondheid en de mogelijkheden tot genezing.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joseph Ostrom - Aura waarnemen en begrijpen Joseph Ostrom - Aura waarnemen en begrijpen Joseph Ostrom - Aura waarnemen en begrijpen Joseph Ostrom - Aura waarnemen en begrijpen Joseph Ostrom - Aura waarnemen en begrijpen Joseph Ostrom - Aura waarnemen en begrijpen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.