, - De windacrobaat

Schrijver:
Titel: De windacrobaat
ISBN: 9789061124788
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2010, paperback
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De opbrengst gaat naar de sympathieke Anthony in Jamaica en zijn bange waakhondje Snowwhite. Ze wonen in een vervallen half houten huisje. Anthony wil een stenen huis bouwen om veilig te zijn tegen de hurricanes. Hij is straatarm, maar altijd gelukkig en positief. Met deze bijdrage draagt u een steentje bij.
*** ONE LOVE ***
Het boek ziet er netjes uit.
Verder lezen

Loesje Zaken uit Westzaan

De opbrengst gaat naar de sympathieke Anthony in Jamaica en zijn bange waakhondje Snowwhite. Ze wonen in een vervallen half houten huisje. Anthony wil een stenen huis bouwen om veilig te zijn tegen de hurricanes. Hij is straatarm, maar altijd gelukkig en positief. Met deze bijdrage draagt u een steentje bij. *** ONE LOVE ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

, - De windacrobaat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Loesje Zaken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Loesje Zaken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Loesje Zaken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Loesje Zaken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Loesje Zaken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.