Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya

Schrijver:
Titel: Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya
Taal: Nederlands
Uitgever: GZB
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, omslag is beschadigd, het boek zelf is zo goed als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De ondertitel van dit boek luidt: Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya. Daarmee wordt bedoeld dat dit boek de lezer zal brengen in Toradjaland en in Kenya om hem iets te vertellen van het zendingswerk van de Gereformeerde Zendingsbond in deze gebieden. Voor Toradjaland gaat het over de periode 1940 tot 1962, voor Kenya nog maar over een periode van iets meer dan een jaar.

Het boek geeft geen historisch overzicht maar is een bundel artikelen van zendingsarbeiders, die ieder op hun eigen wijze beschrijven welk aandeel ze in die jaren in het werk hebben gehad, en hoe zij zelf de kerk in de Toradjalanden hebben gezien. Over Kenya kon nog niet veel worden gezegd. De taalgeleerde H. van ’t Veld geeft in een artikel van ruim 6 bladzijden een kort overzicht van de geschiedenis van de zending in Kenya.

Juist doordat verscheidene personen over één en dezelfde tijd schrijven wordt er over de verschillende gebeurtenissen op een zeer persoonlijke wijze geschreven. Men vult als het ware elkaar aan. Het boek is fraai uitgegeven en met vele foto’s versierd.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya - Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya - Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya - Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya - Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya - Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya - Alle volken - Op weg met het Woord in Toradjaland en Kenya

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Too good to go
 • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Too good to go kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.