Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Merwijk, J. van (redactie); Dorrestijn, Hans; Erven Dorens, Beau van;

Schrijver:
Titel: Mannen voor vrouwen / Het cursusboek
ISBN: 9789038800158
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw! Paperback, 2003, 144pp.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In den beginne was er de tiendelige televisiecursus Mannen voor vrouwen. En hier is dan het cursusboek! Op veler verzoek, vooral uit feminiene kring...
Met de essentiƫle teksten van de voorlichtingsavonden. Inclusief leermomenten en kleine tips die het dagelijks leven met mannen kunnen veraangenamen. En met nuttige oefeningen die vrouwen alleen, maar ook samen met mannen kunnen doen.

Bijdragen van Joep van Deudekom, Hans Dorrestijn, Beau van Erven Dorens, Bert Klunder, Erik van Muiswinkel, Justus van Oel, en Diederik van Vleuten.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieƫn * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Merwijk, J. van (redactie); Dorrestijn, Hans; Erven Dorens, Beau van; Klunder, Bert; Muiswinkel, Erik van; Oel, Justus van; Vleuten, Diederik van - Mannen voor vrouwen / Het cursusboek