Tiny Fisscher - Beroemd! Dagboek van een model

Schrijver:
Titel: Beroemd! Dagboek van een model
ISBN: 9789048805853
Taal: Nederlands
Uitgever: Moon
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 2,25
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het tweede boek in de succesvolle serie over topmodel Steph. Het eerste deel uit de serie, Ontdekt!, werd genomineerd voor de Tina-Bruna Award 2006.

Ik had nog nooit zo veel verschillende modellen bij elkaar gezien. Meestal werd er één bepaald type gezocht, maar nu zaten er heel verschillende types. Van meiden met kortgeknipt tot lang haar, van lichtblond tot gitzwart. Mijn naam werd afgeroepen. Snel stond ik op en liep de castingruimte binnen. Daar zaten een fotograaf met halflang, bruin haar en een vrouw met een spuuglelijk gifgroen broekpak aan. Ze keken me aan alsof ik net uit het riool was gevist. De vrouw pakte mijn portfolio. Met een ongeïnteresseerde blik bladerde ze erin. Thank you, zei ze. You can go. Ze duwde het boek terug in mijn handen. Twee seconden later stond ik weer buiten. Dat was snel, zei Nicole verbaasd. Ze vonden me te mooi, antwoordde ik.

Tiny Fisscher heeft voor Beroemd! niet alleen de ervaringen van haar dochter beschreven, maar ook die van haar dochters modellenvriendinnen. De meeste verhalen in dit boek zijn dan ook echt gebeurd.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tiny Fisscher - Beroemd! Dagboek van een model Tiny Fisscher - Beroemd! Dagboek van een model Tiny Fisscher - Beroemd! Dagboek van een model Tiny Fisscher - Beroemd! Dagboek van een model Tiny Fisscher - Beroemd! Dagboek van een model

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.