Bernlef, J. - Onder ijsbergen (Ex.4)

Schrijver:
Titel: Onder ijsbergen (Ex.4)
ISBN: 9789001549657
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff - Groningen
Bijzonderheden: 1997, 144 pp paperback (pp licht verkleurd, verder goed!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
J. Bernlef - Onder ijsbergen (Ex.4)
(Wolters-Noordhoff)
ISBN 9001549659
uitgave uit 1997
144 pp paperback
(pp licht verkleurd, verder goed!)
Staat van het boek: 8.0

Rechter Jakob Olsen wordt als waarnemer van de Deense regering naar Groenland gestuurd om de achtergronden van een merkwaardige moordzaak te onderzoeken. Die achtergronden hebben alles van doen met de oeroude Groenlandse cultuur, die zich altijd heeft verzet tegen inmenging van buitenaf, maar die zonder financiële en technologische steun van de Denen ten dode opgeschreven is. Jakob Olsen, steeds meer twijfelend aan de waarden van het systeem dat hij vertegenwoordigt, wordt het slachtoffer van zijn eigen onderzoek.Recensie(s)De auteur, van wie al eerder enkele werken verschenen die zich in Scandinavië afspelen, tekent onderkoeld en met de preciesheid van een rapport, de pogingen van de oude Deense rechter Olsen om klaarheid te brengen in een op Groenland gepleegde moord. Hij wordt geconfronteerd met twee verschillende culturen die een afwijkende opvatting hebben over schuld en straf. Tegelijk wordt zijn formele leventje van burgerlijk schijnfatsoen doorgeprikt en dat leidt tot een crisis op het persoonlijke vlak. Nevenfiguren en details werden functioneel tot een gaaf geheel verwerkt, terwijl de twijfel van de rechter wordt onderstreept door de dreigende natuur als achtergrond. Al bij al een aanvankelijk wat moeizaam lezend boek, dat ten slotte toch een sterke indruk weet na te laten. Pocketeditie, kleine druk.
(Biblion recensie, Redactie..)

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bernlef, J. - Onder ijsbergen (Ex.4) Bernlef, J. - Onder ijsbergen (Ex.4) Bernlef, J. - Onder ijsbergen (Ex.4)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.