Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin

Schrijver:
Titel: Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin
ISBN: 9789081619516
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Elk kind reageert anders als zijn ouders doodziek blijken te zijn. In dit boek lees je het verhaal van een gelukkig gezin waarin vader Rob nog niet is bijgekomen van een open hartoperatie als moeder Irene hoort dat zij borstkanker heeft. Daar sta je dan met jezelf, je ziekte en ook nog eens drie puberkinderen met hun turbulente levens!

In Ben effe weg is te lezen en te zien hoe Irene, Rob en hun kinderen (16,14, en 12 jaar) deze uitzonderlijke situatie met elkaar hebben doorstaan. Door de openhartige e-mails van Irene tijdens haar ziekte krijgt de lezer een nuchter maar ook ontroerend beeld van een ontredderd gezin, dat ondanks alles staat als een huis. Interviews met en foto's van haar gezin, mensen uit haar omgeving en Irene zelf illustreren het verhaal. Het boek is tegelijkertijd educatief en vol met praktische tips. Een hart onder de riem voor lotgenoten, hun kinderen, familie en vrienden.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin Irene Jansen - Ben effe weg - Borstkanker in een pubergezin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.