Lyonel Rossant - Compleet handboek kinderziekten

Schrijver:
Titel: Compleet handboek kinderziekten
ISBN: 9789024380633
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Alles wat je moet weten om jouw kind te behandelen en te genezen.
Het is vanzelfsprekend dat geen enkele ouder graag heeft dat zijn kind ziek is of pijn lijdt. Toch is het door ziek te worden dat een kind aan zijn immuniteitssysteem werkt en zich voorbereidt op het ‘groot’ worden. Dit Compleet handboek kinderziekten is speciaal samengesteld om jou, als ouder, te informeren en gerust te stellen wanneer je kind ziek is. Het is uiterst begrijpelijk geschreven, gemakkelijk te raadplegen en behandelt vragen die ouders zich tegenwoordig stellen.

Meer dan 150 ziekten komen in alfabetische volgorde aan bod. Of het nu gaat om onschuldige kwaaltjes of ernstige aandoeningen, het Compleet handboek kinderziekten behandelt alles wat je moet weten over symptomen, oorzaken, behandeling, preventie en manieren om je kleintje te troosten of te kalmeren. Bovendien besteedt de auteur aandacht aan de rol die homeopathie kan spelen bij de behandeling van de symptomen. Verder lees je wanneer het noodzakelijk is om een arts te raadplegen en leer je de voorgeschreven behandeling beter te begrijpen.

Aangezien het onvermijdelijk is dat elk kind af en toe ziek wordt, is dit boek een absolute aanrader. Je zult je zieke kind beter leren begrijpen en juist kunnen reageren in elke situatie.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lyonel Rossant - Compleet handboek kinderziekten Lyonel Rossant - Compleet handboek kinderziekten Lyonel Rossant - Compleet handboek kinderziekten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.