Ds. J. Overduin - Bevrijding

Schrijver:
Titel: Bevrijding
ISBN: 9789021050423
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers Bv
Bijzonderheden: In gelezen staat, alleen de omslag is wat gehavend
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit dagboek voor persoonlijke meditatie, dat ook zeer geschikt is voor lezing in het gezin, wordt aandacht gevraagd voor het Bijbelse thema bevrijding. Omdat de bevrijding die de heer schenkt onoverzienbaar gevarieerd is, bieden de dagmeditaties in overeenstemming hiermee bijzonder veel afwisseling. Ook in een ander opzicht geeft dit dagboek een boeiende verscheidenheid te zien. De dagoverdenkingen zijn namelijk geschreven door mensen die elk hun eigen uitdrukkingswijze hebben; elf predikanten van verschillende kerken o.a. Ds. Overduin, Ds. Spilt, Dr. Rinzema, Ds. Jac. van Dijk, Prof.Dr. W.H. Velema, Drs. P.H.G.C. Kok. Al deze medewerkers hebben gemeen dat zij het evangelie integraal willen doorgeven. Het evangelie wordt niet versmald tot een sociale en politieke bevrijdingsboodschap, maar met alle nood wordt ernst gemaakt: de strikt persoonlijke, de algemeen menselijke en de mondiale.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. J. Overduin - Bevrijding Ds. J. Overduin - Bevrijding Ds. J. Overduin - Bevrijding Ds. J. Overduin - Bevrijding Ds. J. Overduin - Bevrijding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.