James Redfield - De Celestijnse visie

Schrijver:
Titel: De Celestijnse visie
ISBN: 9789022523513
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: Redelijk - Boekblok verkleurd
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Miljoenen mensen leerden de nieuwe, spirituele visie kennen uit DE CELESTIJNSE BELOFTE en HET TIENDE INZICHT. Hierin beschreef James Redfield een ontluikende, wereldwijde renaissance en een aantal boeiende voor ons allen herkenbare, spirituele ervaringen.

In DE CELESTIJNSE BELOFTE bespreekt de auteur nu voor het eerst de historische en wetenschappelijke achtergronden van zijn opzienbarende ideeën. In dit boek gaat hij dieper in op het spirituele ontwaken dat zal bepalen hoe onze wereld er in het komende millennium uitziet. Redfield neemt de ontwikkelingen in de fysica en de psychologie tijdens de laatste honderd jaar onder de loep en laat zien dat de geschiedenis een heel belangrijke richting is ingeslagen. Zijn conclusie luidt dat een synthese tussen oosterse en westerse ideeën op handen is: spirituele én wetenschappelijke ontdekkingen zullen beide deel uitmaken van dezelfde ononderbroken ontwikkeling naar een betere wereld.

Met dezelfde zeggingskracht die zijn vorige boeken tot zo'n openbaring maakte, leidt Redfield ons door de inzichten die helpen onze visie op ons eigen leven te ontdekken. Hij richt zijn aandacht op de verborgen kracht van onze eigen levensloop, de mystieke ervaringen die tot een oplossing kunnen leiden, en het proces waardoor wij onze unieke missie op deze planeet kunnen ontdekken. Daarbij maakt hij gebruik van voorbeelden uit zijn eigen leven. In DE CELESTIJNSE BELOFTE draagt james Redfield overtuigend de stelling uit dat wij allen spirituele wezens zijn, en dat wij door ons handelen de cultuur van de planeet Aarde spiritualiseren. Het enige wat wij hoeven te doen is deze visie vasthouden en met moed optreden, waardoor de wereld werkelijk zal veranderen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.