Nescio - Verzameld werk en nagelaten proza

Schrijver:
Titel: Verzameld werk en nagelaten proza
ISBN: 9789028292093
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Oorschot
Bijzonderheden: Nieuw exemplaar. Linnen met stofomslag
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van geen andere schrijver dan Nescio vonden de verhalen steeds opnieuw zo veel weerklank bij jonge lezers. Midden jaren vijftig schreef Nescio zelf al:"Er is nog altijd een jeugd waar mijn boekje op sist als een druppel op de gloeiende kachel." En hij kreeg meer dan gelijk. Het 'Verzameld proza en nagelaten werk' bevat natuurlijk het door de schrijver bij leven gepubliceerde werk – 'De uitvreter', 'Titaantjes', 'Dichtertje' en de bundels 'Mene Tekel' en 'Boven het dal'. Daarnaast is een zeer ruime keuze uit het ongebruikte materiaal van Nescio's literaire nalatenschap te vinden: voor het merendeel schetsen die dezelfde, niet te omschrijven, maar onvervreemdbare nesciaanse toon en sfeer bezitten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nescio - Verzameld werk en nagelaten proza

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Praamstra En passant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Praamstra En passant
  • Na uw bestelling ontvangen u en Praamstra En passant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Praamstra En passant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Praamstra En passant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.